torstai 10. lokakuuta 2013

Iltojen pimetessä sisällä vaalenee

Dark outside means more light inside
Olen viime aikoina ehtinyt tekemään vain vähän käsitöitä, joten liitän tähän hieman vanhempia kuviani. Kankaanpainanta on kuitenkin edelleen se ykkösjuttu, nyt kehittelen omia kuvia ja printtejä, niistä tulee kuvaa vähän myöhemmin.

I'm so(oo) busy at the moment, I haven't got the time to do any handcrafts - well allmost anything... I post here some of my older photos. Painting and printing fabrics however is still my thing and right now I'm  trying to create some prints of my own, but haven't any pictures to show yet.


Kun illat alkavat olla pimeitä (ja aamut samoin), tekee mieli tarttua vaaleisiin kankaisiin. Niitä on helpompi käsitelläkin hämärämmissä olosuhteissa. Olen myös kaivanut ylimääräisiä lamppuja esiin komerosta ja tänään löytyi kirputorilta yksi ihanimmista lampuistani eli kulunut ja elämää nähnyt Valinten tattilamppu.Joulukin on jo tulossa, pitäisi kehitellä jotakin pientä myyntiin joulumyyjäisiin...hmm... näitä tyynyliinoja on kuitenkin sen verran työlästä tehdä alkeellisilla menetelmillä, että mielummin tekisin jotakin, mikä on nopeaa ja vaivatonta... Pitänee miettiä vielä hetkinen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti